Voedt goed, voel je goed!

Daily Nutrition wordt gedreven door de simpele overtuiging dat ouder worden leuker is als je je fit en gezond voelt!

Start vandaag nog met een hogere kwaliteit van leven!

Laat hieronder u gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.

Of bel ons nu meteen op nummer 

VOEDT GOED, VOEL JE GOED!

Dit is van groot belang bij het ouder worden. 

De combinatie van nutritioneel rijke voeding en beweging (minimaal 30 minuten per dag) stellen vele ouderen in staat om op die manier zo mobiel en vitaal mogelijk oud te worden.

En laat dat nu de grootste wens zijn van ons allemaal: oud worden in goede gezondheid!

 

Wie wij allemaal ondersteunen?

Thuiszorg

Bij thuiszorg kijken wij alleen naar de ouderen die thuis onder behandeling zijn. 3 tot 4 op de 10 ouderen in de thuiszorg zijn ondervoed of staan op het punt om ondervoed te geraken. Een van de belangrijkste redenen is hun voedingspatroon. 

Én goed eten én lekker eten!

Ook hier geldt hetzelfde als bij de ouderen in de woonzorgcentra (verzorgingstehuizen). Als je onvoldoende of niet goed eet, en dan hoofdzakelijk eiwitten, dan ontstaat er sarcopenia bij deze groep. Je spiermassa en spierkracht nemen af met verschillende negatieve gevolgen van dien. Het is dus van groot belang dat de eiwitinname op het adviesniveau van 1,2g eiwit x kg lichaamsgewicht zit.
En dat elke dag! 

Het assortiment van Daily Nutrition is de perfecte ondersteuning voor deze ouderen. Ons assortiment kenmerkt zich door haar hoge eiwitgehaltes, vezels en/of energie voor elke moment in de dag, en is daarmee de ideale aanvulling op de 3 hoofdmaaltijden per dag. 

 

 

Woonzorg/Verzorgingshuis

Goede nutritonele en functionele voeding is vaak een groot onderschat onderdeel in de zorgverlening. Een van de resultaten die wij terugzien is die van ondervoede ouderen.
Bij 20%-25% van de ouderen in woonzorgcentra is er sprake van ondervoeding of bevindt de ouderen zich bijna in het stadium van ondervoeding. Naast de vele medische implicaties die ondervoeding met zich brengt heeft het ook een enorme impact op de kwaliteit van leven van de ouderen. 

Door onvoldoende aandacht aan voeding constateren wij vaak dat ouderen significant te weinig eiwit, vezels en/of calorieën (cruciale voedingstoffen) binnen krijgen. Dit resulteert weer in een verlaagde energie, inleveren op je weerstand en krachtverlies. Bij ondervoeding gaat het lichaam aanspraak maken op je vet- en spierweefsel met als gevolg dat o.a. je spiermassa en spierkracht significant afnemen hetgeen dus grote impact heeft op de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de oudere. 

Het assortiment van Daily Nutrition bestaat uit energie-, eiwit- en vezelverrijkte producten die dit proces opvangen en/of tegen gaan. Onze producenten zijn bij uitstek geschikt omdat ze gedurende de gehele dag genuttigd kunnen worden als aanvulling op de 3 hoofdmaaltijden per dag. 

Voor een verrassend lekker resultaat! 

Voor mobiliteit en vitaliteit!

Dietisten

Als dietist(e) heeft u vaak goed zicht op de oudere en kunt u vaststellen in welke fase de oudere ondervoed is of bijna ondervoed aan het worden is.

Zodra de oorzaken zijn vastgesteld stelt u een advies (op maat) op om de oudere uit de diagnose van ondervoeding te halen of te voorkomen dat deze diagnose getrokken moet worden. 

En heel vaak zijn kleine veranderingen in voeding al voldoende. Zoals eiwit- en energieverrijkte producten. Aanvullend op het ontbijt of gewoon als lekker tussendoortje.

Het assortiment van Daily Nutrition ondersteunt u hier elke dag weer opnieuw in. Enerzijds nutritioneel en functioneel, anderzijds voor elke moment van de dag en dat allemaal onder het genot van
Lekker & Genieten

Preventief

Bij ondervoeding kijken wij veelal al naar ouderen die als patient zijn gekenmerkt met de diagnose: ondervoeding. En natuurlijk steunen wij deze ouderen volledig in hun strijd tegen ondervoeding en dragen wij op die manier bij aan 1 van hun grootste wensen:

zo vitaal mogelijk oud worden!

Maar Daily Nutrition is er niet alleen om deze patiënten te helpen. Ons assortiment is mede ontwikkelt om ondervoeding preventief te bestrijden. Ons assortiment past volledig in het dagdagelijkse menu van elke ouderen. Of het nu is om de dag mee te starten, als vervanger van een sneetje brood tijdens de lunch, als heerlijke tussendoortje of ‘s avonds als ‘geluks’-momentje. Wij bieden het allemaal en dit is nog maar het begin. Wij werken continue aan nieuwe recepturen, producten die volledig aansluiten bij de wens van onze oudere.

Een kleine aanpassing maakt direct een groot verschil!

Niet alleen voor vandaag of morgen, 
maar voor de langer termijn!

Start vandaag nog met een hogere kwaliteit van leven!

error:
Chat openen
U kunt ons ook via Whatsapp bereiken