Ik ben werkzaam in de Woonzorg

Goede nutritonele en functionele voeding is vaak een groot onderschat onderdeel in de zorgverlening.

Een van de resultaten die wij terugzien is die van ondervoede ouderen. Bij 20%-25% van de ouderen in woonzorgcentra is er sprake van ondervoeding of bevindt de ouderen zich bijna in het stadium van ondervoeding. Naast de vele medische implicaties die ondervoeding met zich brengt heeft het ook een enorme impact op de kwaliteit van leven van de ouderen. 

Door onvoldoende aandacht aan voeding constateren wij vaak dat ouderen significant te weinig eiwit, vezels en/of calorieën (cruciale voedingstoffen) binnen krijgen. Dit resulteert weer in een verlaagde energie, inleveren op je weerstand en krachtverlies. Bij ondervoeding gaat het lichaam aanspraak maken op je vet- en spierweefsel met als gevolg dat o.a. je spiermassa en spierkracht significant afnemen hetgeen dus grote impact heeft op de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de oudere. 

Het assortiment van Daily Nutrition bestaat uit energie-, eiwit- en vezelverrijkte producten die dit proces opvangen en/of tegen gaan. Onze producenten zijn bij uitstek geschikt omdat ze gedurende de gehele dag genuttigd kunnen worden als aanvulling op de 3 hoofdmaaltijden per dag. 

Voor mobiliteit en vitaliteit!

Neem vandaag nog contact met ons op om onze producten te bestellen of bestel rechtstreeks in onze winkel

Voedt goed, voel je goed!

Daily Nutrition wordt gedreven door de simpele overtuiging dat ouder worden leuker is als je je fit en gezond voelt!

Uw bewoners ook lekker laten genieten?

Laat hieronder u gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.

Of bel ons nu meteen op nummer 

error:
Chat openen
U kunt ons ook via Whatsapp bereiken