✓ Gratis verzending vanaf €10,00

✓ Gezond & Sterk lichaam

✓ Erkend door diëtisten

Daily Nutrition I Gezond & Sterk Lichaam
productwaardering5.00 / 5
19 beoordelingen

PARTNER VAN

Health valley partners

Verzending en order verwerking

Hoe wordt mijn order verwerkt bij Daily Nutrition?
1. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw order met daarbij de factuur als bijlage.
2. Na ontvangst van uw betaling gaat ons team uw order verwerken.
3. U ontvangt van ons een track and trace nummer waarmee u uw bestelling kan volgen. In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling 1 dag na ontvangst van uw track and trace nummer. Mocht u niet thuis zijn dan wanneer het pakket wordt aangeboden dan komt het vervoersbedrijf een volgende dag weer, wanneer uw pakket b.v. bij de buren is geleverd dan krijgt u hierover bericht van de vervoerder. Wanneer u voor een 3e keer niet thuis bent dan krijgt u bericht bij welk afhaalpunt bij u in de buurt u het pakket kunt afhalen.

 Retour en financiële afwikkeling
Overeenkomstig onze Algemene Voorwaarden, artikel 6, heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de gehele bestelling, zonder opgave van redenen, het artikel/de artikelen retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook in de winkel zou doen tenzij anders vermeld. Na aanvraag van uw herroeping heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren naar Daily Nutrition. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Hiermee bedoelen we wanneer het pakket door jou of door een derde (bijv. je buren) in ontvangst is genomen.

Wij verzoeken u eerst contact te leggen met ons Daily Nutrition klantenservice team als u een of meerdere product/producten wilt retourneren. Dit is vooral belangrijk als:
– het product incorrect geleverd is
– het seal van het product niet afgesloten geleverd is
– het product niet meer voorzien is van de omverpakking (doosje).

Wij verzoeken u vriendelijk het retour te sturen product zo goed mogelijk te verpakken alvorens u het opstuurt.
Het retour gestuurde product moet in ieder geval aan de bovenstaande punten voldoen alvorens Daily Nutrition overgaat tot het terugstorten van het aankoopbedrag.

Let op: Bewaar het verzendbewijs met de Track & Trace code goed.

Hoe kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht?
– Neem contact op met onze klantenservice via e-mail of telefonisch.
– Vermeld u ordernummer in uw communicatie
– U ontvangt een e-mail met een bevestiging van de retouraanvraag.
– Een retourformulier en een retournummer.

Betaalverplichting
Door gebruik te maken van het herroepingsrecht vervalt niet u eventuele betaalverplichting. U dient wel binnen de gestelde termijn te betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan of heeft u met IDEAL betaald, dan storten wij het te verrekenen bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen op uw rekening terug.

Ruilen
Het omruilen van producten is niet mogelijk. Mocht je een nieuwe bestelling willen plaatsen dan adviseren wij als gewenste afhandeling te kiezen voor een kortingscode. De kortingscode blijft voor onbepaalde tijd houdbaar en kan worden gebruikt bij een volgende bestelling. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Retourkosten
De verzendkosten voor het retour sturen van u bestelling zijn voor eigen rekening.

Voor onderstaande uitzonderingen hoef je geen verzendkosten te betalen:
• Het verkeerde product is geleverd.
• Het pakket is verkeerd geleverd.
• Het product is over datum (zonder vermelding op de product pagina en buiten wettelijke THT termijn)

U kunt ons ook via Whatsapp bereiken