Partners

Wij brengen uw voeding naar huis

Aan de hand van het voorschrift van uw behandelend arts of diëtist, levert Mediq Tefa uw voeding en ondersteunt u bij uw voedingstherapie.

 

Als u met normale voeding onvoldoende voedingsstoffen binnen krijgt, kan extra nutritoneel verrijkte of medische voeding de oplossing zijn. Deze voeding is speciaal samengesteld voor mensen die ondervoed zijn,  met een voedselallergie of stofwisselingsziekte en mensen die een operatie moeten ondergaan. Mediq biedt een breed assortiment drink- en sondevoeding en eiwitrijke producten. 

Met ons programma Voedingstherapie Plus voorzien we bovendien in persoonlijke begeleiding van de patiënt en ontzorging van de diëtist.

TotaalVERS is een (regionale) leverancier die een totaalpakket levert van hoogwaardige producten voor organisaties in zorg en welzijn, horeca en industrie. Daarnaast biedt TotaalVERS haar klanten advies en begeleiding. TotaalVERS levert diensten om de afnemers in staat te stellen hun klanten zo efficiënt mogelijk te bedienen.

 

TotaalVERS verzorgt enkelvoudige producten en totaalpakketten, waarin gezondheid, duurzaamheid en een maximale beleving van smaak en presentatie centraal staan. TotaalVERS staat voor ambachtelijke kwaliteit, diversiteit en flexibiliteit.

De diëtisten van Diëtisten Groep NL zijn dé specialisten in voeding bij gezondheid en ziekte! Voeding- en dieetadvies is altijd maatwerk. 

 

Diëtisten Groep NL zijn ervaren en deskundig op het gebied van diabetes, hart- en vaatziekten, maag- en darmklachten (ook PDS en FODMAP), kanker, ALS, MS, overgewicht en obesitas, COPD, ongewenst gewichtsverlies en conditieverlies, gezond ouder worden, kwetsbare ouderen en gezonde voeding voor mensen van alle leeftijden. Zorgen voor een goede gezondheid duurt een heel leven!

Bent u ook geïnteresseerd om onze nutritoneel verrijkte producten te gaan aanbieden? 

Neem dan via onderstaand nummer vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

error:
Chat openen
U kunt ons ook via Whatsapp bereiken