Revalideren

Daily Nutrition ondersteunt ouderen tijdens hun revalidatie proces

“Het accent in de revalidatie ligt op terugkeer naar zelfredzaamheid en dus zelfstandigheid bij Ouderen.

Vaak betreft het patiënten die revalidatie nodig hebben die uit het ziekenhuis komen waar een medische behandeling heeft plaatsgevonden, bijv. na een botbreuk, darmoperatie, operatie voor nieuwe heup, etc..

revalidatie ouderen
p

Aansterken spiermassa

p

Verhoogde weerstand opbouwen

p

Terug zelfredzaam worden

Revalideren, voor ouderen, betekent opnieuw een balans vinden, de zelfredzaamheid zoveel mogelijk weer terug winnen. 

Dit betekent voor veel ouderen verschillende (kracht)oefeningen. Om echt letterlijk weer aan de gewenste spierkracht en spiermassa te komen. 

Een van de belangrijke elementen in een revalidatieproces is voeding. Veelal ontvangen de revalidatiecentra ouderen die ondervoed zijn, soms als gevolg van de medische behandeling.

Het is dan van groot belang naast alle functionele ondersteuning en oefeningen, dat hoofdzakelijk de eiwitinname hoog is. 

Vooral eiwitverrijkte producten met een hoog natuurlijk karakter zijn hierin belangrijk. En moet niet alleen beperkt blijven tot het geven van drinkvoeding. Het is juist van belang dat de patient zo snel mogelijk went aan normale eiwitrijke voedingsproducten.

Het assortiment van Daily Nutrition ondersteunt de patiënt hier elke dag weer opnieuw in. Enerzijds nutritioneel en functioneel, anderzijds voor elke moment van de dag en dat allemaal onder het genot van: Lekker & Genieten.

Samen revalideren? Laat hieronder u gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.

14 + 10 =

Waarom Daily Nutrition?

“Het assortiment van Daily Nutrition is een ideale aanvulling op voedingsgebied voor cliënten die een dieet willen volgen en voor cliënten die ondervoed zijn.
De producten zijn rijk in eiwit (belangrijk in de ondersteuning van spiermassa) en aangevuld met andere belangrijke voedingsstoffen zoals bijv. vezels. En ze smaken ook zeer lekker!”

Miranda Kienhuis

Directeur Diëtistengroep Nederland

“Door het gebruik van de producten van Daily Nutrition is het voor ouderen en senioren makkelijker om dagelijks aan hun eiwit en vezel behoefte te voldoen. De producten bevatten eiwitten van goede kwaliteit die nodig zijn voor het behoud of opbouw van spieren en een goede conditie. Prettig dat er veel aandacht is voor een goede smaak. Ik raad de producten zeker aan!”

Eline Spiering

Diëtist Kalorama

Daily Nutrition heeft mooie en hele lekkere eiwitrijke tussendoortjes ontwikkeld. Naast de eiwit verrijkte drinkvoedingen die al op de markt zijn is dit een echt een zeer goede en waardevolle aanvulling. De producten zijn echt goed van smaak en ze bieden die extra eiwit die soms nodig is als dit niet in de hoofdmaaltijden voldoende aanwezig is.

Danielle Westerman

Diëtist & Coach

Wij bouwen aan de toekomst van vitaal ouder worden!

085 060 62 79

info@daily-nutrition.nl

error:
Chat openen
U kunt ons ook via Whatsapp bereiken