Over ons

Daily Nutrition

En we worden steeds ouder! En daarmee een groeiende wens op een gezonde levensverwachting! Een gezonde levensstijl brengt niet alleen meer levensenergie, het zorgt er ook voor dat je in goede fysieke en mentale condities verkeert. Het draagt dus significant bij aan een hogere kwaliteit van leven!

Dus wacht niet totdat je later ouder bent, maar begin vandaag nog te werken aan een sterker en gezonder lichaam.
Voor nu, straks en later!

Bij Daily Nutrition worden wij gedreven door de simpele overtuiging dat ouder worden leuker is als je je gezond en fit voelt!

Met ons smaakvol palet aan voedingsproducten met de focus op een hoog gehalte aan eiwit, vezels en/of energie en dat tesamen met onze Daily Supplements ondersteunen wij elk lichaam met als doel het sterker en fitter te maken om een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te ervaren!

Over-Daily-Nutrition

Missie
Daily Nutrition streeft er elke dag opnieuw naar om het lichaam te ondersteunen met
essentiële voedingstoffen voor een sterke fysieke en mentale conditie voor jong & oud.

Visie
Wij bouwen aan de toekomst van vitaal ouder worden!

Doelstelling
Het continue aanbieden van een smaakvol palet aan voedingsproducten en supplementen ter
ondersteuning en aanvulling van de essentiële  voedingsstoffen voor het lichaam.

Onze 6 beloftes

Vriendelijkheid
Smaakvol
Voedzaamheid
Kwaliteit
Flexibiliteit
Samenwerken

“Ik ben tevreden als ik met ons assortiment een steentje kan bijdragen aan een ieder zijn gezondheid en vitaliteit.”

Het is mij opgevallen dat er ‘slecht’ gegeten wordt in zo’n (voedings)rijk land als Nederland. En veelal gaat dit uiteindelijk gepaard met allerlei gezondheidsklachten die dan vaak op oudere leeftijd optreden.

Zo spreek ik veel mensen en ze geven allemaal uiteindelijk hetzelfde antwoord, namelijk: “Ja, ik wil graag oud worden, en ook op een gezonde en vitale manier.”

Maar gek genoeg is er sprake van veel obesitas (kinderen en volwassen) en ondervoeding in Nederland. Zo zijn bijv. 1 op de 4 ouderen vanaf 65+ ondervoed en tijdens de Covid pandemie is dit bijna opgeschoven naar 1 op de 3 (!). En gek genoeg krijgen deze 65-plussers bij fysieke tegenslag vaak direct medicijnen voorgeschreven, terwijl ik vanuit mijn achtergrond en uit onderzoek weet dat gezonde en nutritioneel verrijkte voeding juist een veel betere, belangrijke en natuurlijke bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van je leven.
Je bent wat je eet!

Het opbouwen van een sterk en vitaal lichaam begint al op jonge leeftijd om daar later als je ‘oud’ bent veel profijt van te hebben. En precies daarom heb ik Daily Nutrition opgericht.

Gezonde, eerlijke en voedingsverrijkte producten en supplementen ter ondersteuning van een sterk en gezond lichaam voor jong en oud!

Wat gun jij je lichaam?

eigenaar daily-nutrition

Erik Altena
Oprichter / Eigenaar Daily Nutrition