Over ons

Daily Nutrition

Toen ik zelf begon met sporten kreeg ik het advies om extra eiwit in te nemen. Dit kan je kopen bij ‘de grotere websites. Eenmaal op die websites belang wist ik niet waar ik het moest zoeken. Een ongekend aanbod en alles blijkt goed te zijn.

Ik vroeg mij sportinstructeur destijds waar ik op moest letten en toen leerde hij mij een belangrijk inzicht. Als je eiwitten als voedingssupplement gaat gebruiken kan dan goed naar het aminozuurprofiel. En let op het aantal koolhydraten en suikers. Want heeft veel eiwitsupplementen bevatten veel vetten, koolhydraten en suikers.

Ik ben ook gaan praten met diëtisten en voedingsconsulenten en ik ben zelf een avondstudie Sport & Voeding gaan volgen. En zo is Daily Nutrition – Essentials geboren.

Geen ingewikkeld assortiment met 1000 producten en 1000 smaken, schreeuwende verpakkingen, etc. Nee, wij hebben echt maar een paar voedingssupplementen, maar wel zo samengesteld dat ze zorg dragen voor die essentiële ondersteuning die jouw lichaam extra nodig heeft.

Voor nu, straks en later!

Over-Daily-Nutrition

Missie
Daily Nutrition – Essentials streeft er elke dag opnieuw naar om het lichaam te ondersteunen met essentiële voedingstoffen voor een sterke fysieke en mentale conditie.

Visie
Wij ondersteunen jouw toekomst om vitaal ouder te worden!

Doelstelling
Het enkel aanbieden van die essentiële voedingssupplementen waarvan bewezen is dat ze het lichaam ondersteunen in spiermassa, uithoudingsvermogen en vitaliteit.

Onze 6 beloftes

Vriendelijkheid
Smaakvol
Voedzaamheid
Kwaliteit
Flexibiliteit
Samenwerken

“Ik ben tevreden als ik met ons assortiment een steentje kan bijdragen aan een ieder zijn gezondheid en vitaliteit.”

Erik SV

Erik Altena
Oprichter Daily Nutrition