Voor een gezond & sterk lichaam

Daily Nutrition

Bij Daily Nutrition staat alles in het teken ter ondersteuning van een Gezond & Sterk lichaam.

Waarom?
Omdat voeding en voedingsstoffen essentieel zijn in het laten functioneren van het lichaam. Bij Daily Nutrition focussen wij ons op een 6-tal aspecten, van sensorisch eigenschappen tot cognitieve ondersteuning.

In onderstaande afbeelding laten wij duidelijk zien hoe en waar onze producten het lichaam ondersteunt.

het lichaam en belang van eiwitten

De 6 aspecten verder toegelicht.

1. Cognitief lezen wij hier als het geestelijk vermogen. Processen van de menselijke geest die verband houden met het bevattingsvermogen, met denken en onthouden.

2. Hart. Het hart vormt het belangrijkste onderdeel van het menselijk lichaam, het centrale punt waarop je lichaam draait. Door gezond te leven houd je je hart gezond en sterk en verklein je de kans op hart- en vaatproblemen.

3. Ondervoeding. Bij ondervoeding is er sprake van nutritionele disbalans van energie, eiwit en andere voedingsstoffen wat leidt tot meetbare nadelige effecten op lichaamssamenstelling en functioneren. Een tekort aan eiwit is hier vaak het grootste onderliggend probleem.

4. Mobiliteit. Mobiliteit geeft de bewegelijkheid weer van het menselijk lichaam zonder klachten aan spieren en/of gewrichten.

5. Immuniteit. Immuniteit betreft de weerstand van het lichaam tegen vreemde stoffen en ziekteverwekkers (bacteriën, virussen, schimmels, parasieten). Anders gezegd: De eigenschap van het lichaam (organisme) om zichzelf te beschermen tegen ziekteverwekkers.

6. Kenmerken. Het betreft hier zowel sensorische kenmerken zoals geur en smaak. Dat onze producten makkelijk eetbaar zijn. En ook de macronutrieten (voedingswaarden) kenmerken zoals eiwit, vezels, koolhydraten, vetten, etc.. En tot slot de vitaminen en mineralen.

MirandaKienhuis-DiëtistenGroepNL

Miranda Kienhuis
Directeur Diëtistengroep Nederland

“Het assortiment van Daily Nutrition is een ideale aanvulling op voedingsgebied voor cliënten die een dieet willen volgen en voor cliënten die ondervoed zijn. De producten zijn rijk in eiwit (belangrijk in de ondersteuning van spiermassa) en aangevuld met andere belangrijke voedingsstoffen zoals bijv. vezels. En ze smaken ook zeer lekker!”

Wat gun jij jouw lichaam?

Kies voor 1 van onderstaande pakketten ter extra ondersteuning voor je lichaam of bezoek onze webshop en kies je eigen selectie aan producten.

Startpakket

Een hele mooie mix aan eiwitrijke
producten om mee te beginnen.

Vitaliteitspakket

Bouw mee aan je Vitaliteitspensioen met met
dit pakket aan eiwit en vitaminen & mineralen

Ondervoeding

Voorkom en/of bestrijdt Ondervoeding met dit krachtige
pakket aan eiwitten voor gewichtsbehoud en mobiliteit.