✓ Gratis verzending vanaf €10,00

✓ Gezond & Sterk lichaam

✓ Erkend door diëtisten

Daily Nutrition I Gezond & Sterk Lichaam
productwaardering5.00 / 5
19 beoordelingen

PARTNER VAN

Health valley partners

Het menselijke lichaam

Daily Nutrition bouwt aan elke dag aan een Gezond & Sterk lichaam

Daily Nutrition – Voor een GEZOND & STERK lichaam

Bij Daily Nutrition staat alles in het teken ter ondersteuning van een Gezond & Sterk lichaam.

Waarom?
Omdat voeding en voedingsstoffen essentieel zijn in het laten functioneren van het lichaam. Bij Daily Nutrition focussen wij ons op een 6-tal aspecten, van sensorisch eigenschappen tot cognitieve ondersteuning.

In onderstaande afbeelding laten wij duidelijk zien hoe en waar onze producten het lichaam ondersteunt. 

menselijk lichaam

De 6 aspecten verder toegelicht.

1. Cognitief lezen wij hier als het geestelijk vermogen. Processen van de menselijke geest die verband houden met het bevattingsvermogen, met denken en onthouden.

2. Hart. Het hart vormt het belangrijkste onderdeel van het menselijk lichaam, het centrale punt waarop je lichaam draait. Door gezond te leven houd je je hart gezond en sterk en verklein je de kans op hart- en vaatproblemen.

3. Ondervoeding. Bij ondervoeding is er sprake van nutritionele disbalans van energie, eiwit en andere voedingsstoffen wat leidt tot meetbare nadelige effecten op lichaamssamenstelling en functioneren. Een tekort aan eiwit is hier vaak het grootste onderliggend probleem.

4. Mobiliteit. Mobiliteit geeft de bewegelijkheid weer van het menselijk lichaam zonder klachten aan spieren en/of gewrichten.

5. Immuniteit. Immuniteit betreft de weerstand van het lichaam tegen vreemde stoffen en ziekteverwekkers (bacteriën, virussen, schimmels, parasieten). Anders gezegd: De eigenschap van het lichaam (organisme) om zichzelf te beschermen tegen ziekteverwekkers.

6. Kenmerken. Het betreft hier zowel sensorische kenmerken zoals geur en smaak. Dat onze producten makkelijk eetbaar zijn. En ook de macronutrieten (voedingswaarden) kenmerken zoals eiwit, vezels, koolhydraten, vetten, etc.. En tot slot de vitaminen en mineralen.

 

Waarom Daily Nutrition?

“Het assortiment van Daily Nutrition is een ideale aanvulling op voedingsgebied voor cliënten die een dieet willen volgen en voor cliënten die ondervoed zijn.
De producten zijn rijk in eiwit (belangrijk in de ondersteuning van spiermassa) en aangevuld met andere belangrijke voedingsstoffen zoals bijv. vezels. En ze smaken ook zeer lekker!”

Miranda Kienhuis

Directeur Diëtistengroep Nederland

“Door het gebruik van de producten van Daily Nutrition is het voor ouderen en senioren makkelijker om dagelijks aan hun eiwit en vezel behoefte te voldoen. De producten bevatten eiwitten van goede kwaliteit die nodig zijn voor het behoud of opbouw van spieren en een goede conditie. Prettig dat er veel aandacht is voor een goede smaak. Ik raad de producten zeker aan!”

Eline Spiering

Diëtist Kalorama

Daily Nutrition heeft mooie en hele lekkere eiwitrijke tussendoortjes ontwikkeld. Naast de eiwit verrijkte drinkvoedingen die al op de markt zijn is dit een echt een zeer goede en waardevolle aanvulling. De producten zijn echt goed van smaak en ze bieden die extra eiwit die soms nodig is als dit niet in de hoofdmaaltijden voldoende aanwezig is.

Danielle Westerman

Diëtist & Coach

Wij bouwen aan de toekomst van vitaal ouder worden!

085 060 62 79

info@daily-nutrition.nl

U kunt ons ook via Whatsapp bereiken