Lekker en gezond eten ter ondersteuning van een gezonde levensstijl

Daily Nutrition

De producten en supplementen van Daily Nutrition ondersteunen je hierin volledig.

Een bepaalde levensstijl en de daarbij behorende voedingsproducten moeten bij je passen, helemaal als je ouder wordt. Hoe beter deze ‘fit’ hoe makkelijker jij het volhoudt en hoe sneller je op je gewenste resultaat komt en blijft.

Iedereen is anders en reageert dan ook anders. Maar een gezonde levensstijl heeft in elk geval een positief effect op je fysieke en mentale gesteldheid. En gezond oud worden willen we allemaal, alleen is het geen vanzelfsprekendheid.

Een goed voedingsplan en voedingspatroon helpt je hierbij. Bij Daily Nutrition hanteren wij 3 pijlers voor een gezonde levensstijl:

blij stel

Eet eiwitrijk

Naast gezond eten is het ook belangrijk dat je flink veel eiwitten blijft eten. Want wat je niet wilt is dat je spieren “afvallen”. Je wilt je spiermassa graag behouden en of laten toenemen en je vetpercentage wil je juist afbouwen.

Daily Nutrition ondersteunt het lichaam hierin met haar eiwitrijk assortiment dat zich verder kenmerkt als laag in vet, koolhydraatarm en suikerarm!

Bewegen!

Elke dag bewegen is belangrijk, en al helemaal als je bijv. wilt afvallen.  Kies daarom iets wat goed bij je past bijv. krachttraining, duursport of balsport of gewoon lekkere lange wandelingen in de natuur.

Hoe intensiever je beweegt, hoe meer energie je verbruikt en dat in combinatie met de juiste eiwitrijk en vezelrijke voeding zorgt ervoor dat je lichaam zich gezond & sterk voelt.

Routine

Deze fase is misschien nog wel de meest uitdagende fase: om op een bepaald gewicht te blijven! Zo heeft bijv. een afgevallen (slanker) lichaam minder calorieën nodig. Je lichaam heeft dan ook “minder” voedsel nodig om in balans te blijven. Van belang is hierbij wel dat je je eiwitinname intact houdt en/of verhoogt (bij gecontinueerde inspanning). Het assortiment van Daily Nutrition helpt je hier elke dag bij.

De voedingsproducten & -supplementen van Daily Nutrition zijn een uitstekende aanvulling voor elke levensstijl die staat voor een Gezond & Sterk lichaam.

Ze zijn nutritioneel verrijkt wat betekent dat er veel goede voedingsstoffen in zitten zoals eiwit. Daarnaast bevatten veel van onze producten vezels en zijn ze laag in calorieën, koolhydraten en suikerarm. En al onze vitaminen en mineralen zijn zo afgestemd om jouw lichaam van maximaal te ondersteunen.

Al onze producten en supplementen kunnen op verschillende momenten in de dag genuttigd worden zodat je lichaam een goede spreiding ervaart bij de inname van deze essentiële voedingsstoffen en daarmee deze voedingsstoffen maximaal opneemt.

Rijk aan eiwitten

Bron van Vezels

Complete bron aan vitaminen en mineralen

Heel erg smaakvol

Waarom Daily Nutrition

“Het assortiment van Daily Nutrition is een ideale aanvulling op voedingsgebied voor cliënten die een dieet willen volgen en voor cliënten die ondervoed zijn.
De producten zijn rijk in eiwit (belangrijk in de ondersteuning van spiermassa) en aangevuld met andere belangrijke voedingsstoffen zoals bijv. vezels. En ze smaken ook zeer lekker!”

MirandaKienhuis-DiëtistenGroepNL

Miranda Kienhuis
Directeur Diëtistengroep Nederland

“Door het gebruik van de producten van Daily Nutrition is het voor ouderen en senioren makkelijker om dagelijks aan hun eiwit en vezel behoefte te voldoen. De producten bevatten eiwitten van goede kwaliteit die nodig zijn voor het behoud of opbouw van spieren en een goede conditie. Prettig dat er veel aandacht is voor een goede smaak. Ik raad de producten zeker aan!”

Eline Spiering
Diëtist Kalorama

Daily Nutrition heeft mooie en hele lekkere eiwitrijke tussendoortjes ontwikkeld. Naast de eiwit verrijkte drinkvoedingen die al op de markt zijn is dit een echt een zeer goede en waardevolle aanvulling. De producten zijn echt goed van smaak en ze bieden die extra eiwit die soms nodig is als dit niet in de hoofdmaaltijden voldoende aanwezig is.

Home-over-mij-768x1149-1

Danielle Westerman
Diëtist & Coach

Wat gun jij jouw lichaam?

Kies voor 1 van onderstaande pakketten ter extra ondersteuning voor je lichaam of bezoek onze webshop en kies je eigen selectie aan producten.

Startpakket

Een hele mooie mix aan eiwitrijke
producten om mee te beginnen.

Vitaliteitspakket

Bouw mee aan je Vitaliteitspensioen met met
dit pakket aan eiwit en vitaminen & mineralen

Ondervoeding

Voorkom en/of bestrijdt Ondervoeding met dit krachtige
pakket aan eiwitten voor gewichtsbehoud en mobiliteit.

3 pijlers voor een gezond gewicht

Deze 3 pijlers zijn in onze ogen onmiskenbaar om je lichaam succesvol op het gewenste gewicht te krijgen en te houden.