✓ Gratis verzending vanaf €10,00

✓ Gezond & Sterk lichaam

✓ Erkend door diëtisten

Daily Nutrition I Gezond & Sterk Lichaam
productwaardering5.00 / 5
19 beoordelingen

PARTNER VAN

Health valley partners

Daily Nutrition

Voeding voor een Gezond & Sterk Lichaam

Gezond oud worden?

Fitter voelen?

Je ideale gewicht realiseren?

Lees hieronder hoe jij dat bereikt!

 

Z
20 jaar voedingservaring
Z
Blijvend in balans
Z
Kwaliteit van leven
Z
Bron van eiwit
Z
Vitaminen & Mineralen
Z
Gezond & Sterk lichaam

Het belang van het juiste gewicht.

3 pijlers voor een gezond gewicht

Deze 3 pijlers zijn in onze ogen onmiskenbaar om je lichaam succesvol op het gewenste gewicht te krijgen en te houden.

Eet eiwitrijk

Naast gezond eten is het ook belangrijk dat je flink veel eiwitten blijft eten. Want wat je niet wilt is dat je spieren “afvallen”. Je wilt je spiermassa graag behouden en of laten toenemen en je vetpercentage wil je juist afbouwen. Daily Nutrition ondersteunt je hierin met haar eiwitrijk assortiment dat zich verder kenmerkt als laag in vet, koolhydraatarm en suikerarm!

Beweeg!

Elke dag bewegen is belangrijk, al helemaal als je wilt afvallen. Het algemene advies bij afvallen is dat je elke dag minimaal 60 minuten moet bewegen. Dit kan in eens of bijv. verdeeld over 3 x 20 min. Kies daarbij iets wat goed bij je past bijv. krachttraining, duursport of balsport. Hoe intensiever je beweegt, hoe meer energie je verbruikt en dat in combinatie met de juiste eiwitrijk en vezelrijke voeding zorgt er voor dat je op je gewenste gewicht uitkomt.

Routine / Op gewicht blijven

Deze fase is misschien nog wel de meest uitdagende fase: op gewicht blijven! Omdat een afgevallen (slanker) lichaam minder calorieen nodig heeft, heeft je lichaam ook “minder” voedsel nodig om in balans te blijven. Van belang is hierbij wel dat je je eiwitinname in tact houdt en/of verhoogt (bij gecontinueerde inspanning). Het assortiment van Daily Nutrition helpt je hier elke dag bij.

%

40% van alle Nederlanders kampen met matig tot zwaar overgewicht

%

en 40% van de ouderen zijn ondervoed (hebben ondergewicht)

%

15% van de 50-plussers tot 80-plussers heeft overgewicht

%

Slechts 30% van de 50-plussers tot 80-plussers hebben een normaal gewicht

“Het assortiment van Daily Nutrition is een ideale aanvulling op voedingsgebied voor cliënten die een dieet willen volgen en voor cliënten die ondervoed zijn. De producten zijn rijk in eiwit (belangrijk in de ondersteuning van spiermassa) en aangevuld met andere belangrijke voedingsstoffen zoals bijv. vezels. En ze smaken ook zeer lekker!”

Miranda Kienhuis

Directeur Diëtistengroep Nederland

Bereken hier je BMI waarde

Bereken hiernaast je BMI waarde. Let wel: deze score is indicatief en is ook zodanig bedoeld. Desondanks geven ze goed inzicht wat de huidige gewichtsstatus is van het lichaam.

Bereken hier je BMI

require
require require

Your BMI is......

BMIClassification
less than 18.5:Underweight
18.5 - 24.9:Normal weight
25 - 29.9:Overweight
30 - 34.9:Class I Obese
35 - 39.9:Class II Obese
40 upwards:Class III Obese
BMI tabel

Bereken hier je dagelijkse eiwitbehoefte

Nu je weet wat je BMI waarde is kan je hieronder berekenen wat je dagelijkse eiwitbehoefte is. Eiwit is de bouwstof van je lichaam. Je lichaam bestaat uit +- 600 spieren die allemaal eiwit nodig hebben. Eiwit beschermt je spieren en zorgen voor spierbehoud. Daarnaast zijn ze belangrijk voor je organen en dragen ze ook bij aan een verbeterde weerstand. 

Bereken je Eiwitbehoefte hier

require
age should be in 14 to 80 range
require require

You should take ...... of protein per day

Nu je inzicht hebt in je BMI waarde en wat je dagelijkse eiwitbehoefte is kan je op een eenvoudige manier gaan toewerken naar je eigen gewichtsdoelstelling met behoud van van spiermassa. Lees hieronder verder bij meeste gestelde vragen hoe je gezond kan afvallen.

slank lichaam

Een belangrijk onderdeel van een gezond gewicht is gezonde en nutritioneel verrijkte voeding.

De producten van Daily Nutrition vormen een belangrijk onderdeel van een eiwitrijk voedingspatroon bij ouderen en senioren. Onze producten zijn nutritioneel verrijkt wat betekent dat er veel goede voedingsstooffen in zitten en in ons geval heel veel goede eiwitten.

Daarnaast bevatten veel van onze producten vezels en zijn ze laag in calorieën, koolhydraten en suikerarm. En al onze producten kunnen op verschillende momenten in de dag genuttigd worden zodat je lichaam een goede spreiding ervaart bij de inname van deze essentiele voedingsstoffen en daarmee deze voedingsstoffen maximaal opneemt.

Wat zegt de dietist?

“Door het gebruik van de producten van Daily Nutrition is het voor ouderen en senioren makkelijker om dagelijks aan hun eiwit en vezel behoefte te voldoen. De producten bevatten eiwitten van goede kwaliteit die nodig zijn voor het behoud of opbouw van spieren en een goede conditie. Prettig dat er veel aandacht is voor een goede smaak. Ik raad de producten zeker aan!”

Eline Spiering

Dietist Kalorama

“Daily Nutrition heeft mooie en hele lekkere eiwitrijke producten ontwikkeld. Naast de eiwit verrijkte drinkvoedingen die al op de markt zijn is dit een echt een zeer goede en waardevolle aanvulling. De producten zijn echt goed van smaak en ze bieden die extra eiwit die soms nodig is als dit niet in de hoofdmaaltijden voldoende aanwezig is.”

Danielle Westerman

Diëtist & Coach

Gun je lichaam ook een gezond gewicht!

Wij hebben geprobeerd het alvast zo makkelijk mogelijk voor jou te maken door verschillende pakketten samen te stellen.

Bestel hieronder direct een van onze pakketten of bezoek onze winkel en kies je eigen selectie aan producten.

EIWIT STARTPAKKET

Gezond gewicht | Spiermassa | Vezelrijk

25,00

eiwitrijke pakket

Het ideale pakket om een selectie van ons eiwitrijk assortiment uit te proberen. Als onderdeel en ter ondersteuning van je gezonde levensstijl.

Meest gekozen

vitaliteitspakket

Spiermassa | Weerstand | Vitaliteit

62,50

vitaliteitspakket

Met dit complete pakket ondersteun jij je lichaam in optimale spierbehoud, verbeterde weerstand en een hogere mate van vitaliteit.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik gezond afvallen?

Gezond afvallen begint met het berekenen van je dagelijkse caloriebehoefte minus 10%-20% t.o.v. je gewenste doelstelling. Bepaal vervolgens hoe de verdeling van je macronutrienten (koolhydraten, vetten en ewitten) er uit zien en stel aan de hand daarvan je nieuwe voedingsplan samen. Lukt je dit niet alleen, schakel dan de hulp van een diëtist in.

Wat is het beste dieet?

Dat antwoord hebben wij ook niet voor jou. Het “beste” dieet bestaat uit een evenwichtig voedingspatroon die gebaseerd is op een calorieëntekort en die goed vol te houden is door jou en waarbij je ook gewoon geniet van je voeding.

Waarom is eiwit zo belangrijk bij een dieet?

In de eerste plaats bestaat je lichaam voor 17% uit eiwit. Daarnaast kan afvallen niet alleen zorgen voor gewichtsverlies maar ook voor afname van de spiermassa. En dat laatste wil je niet. Eiwitten bevatten veel aminozuren die je spierweefsel voeden. En hoe meer spieren, hoe meer calorieën je op een dag verbruikt. Daarnaast zorgen eiwitten voor een verzadigend gevoel (ze blijven langer in je maag/minder “snack” gevoel) en ze stabiliseren je bloedsuikerspiegel. Kortom, zorg voor een goede en rijke eiwitinname gedurende de dag.

Moet ik sporten om af te vallen?

Vooropgesteld: je moet niks! Door simpelweg minder te gaan eten kan je al afvallen. Door te (gaan) sporten (bewegen) kan je wel sneller resultaat boeken. Je energieverbruik gaat namelijk meer omhoog, waardoor je calorieverbranding ook omhoog gaat. Daarnaast helpt sporten bij de ontwikkeling van je spierfweefsel en spiermassa waardoor je de mobiliteit en vitaliteit van je lichaam extra verhoogt. Daardoor verbrand je ook nog eens meer vet en ziet je lichaam er eerder strak, slank en sterk uit. 

Mag ik nog wel snacken?

Ja dat mag! Maar snack dan wel verantwoord. En daarom hebben wij onze Wafel en Praline ook ontwikkelt. Even lekker “snacken” en tegelijkertijd ook nog extra eiwit binnen krijgen. Geniet er van!

Op welke manier dragen de producten van Daily Nutrition bij om af te vallen?

Onze producten zijn dusdanig afgestemd dat ze je lichaam volledig ondersteunen om in haar maximale kracht te komen. Zo zijn al onze producten eiwitrijk, bevatten ze vezels, zijn ze laag in calorieën en koolhydraten en zijn ze suikerarm. Ze zijn perfect in te passen in je dagelijkse voedingspatroon, vol van smaak dus je geniet er ook nog eens extra van.

Als je dit ook nog eens combineerd met onze Multi+ Vitaminen en Mineralen voedingssupplement ontvangt je lichaam echt elke dag opnieuw alle essentiele voedingsstoffen om je lichaam sterk en vitaal te houden.

U kunt ons ook via Whatsapp bereiken