✓ Gratis verzending vanaf €10,00

✓ Gezond & Sterk lichaam

✓ Erkend door diëtisten

Daily Nutrition I Gezond & Sterk Lichaam
productwaardering5.00 / 5
19 beoordelingen

PARTNER VAN

Health valley partners

Consultancy

Voedzaam genieten met extra eiwit

We worden ouder!

We worden steeds ouder in Nederland! Hoe mooi is dat?

Dit betekent dat wij onze dierbaren langer om ons heen hebben, maar ook dat wij ze meer en meer (zelf) moeten verzorgen.

Er gebeurt momenteel veel in de zorg. Veel organisaties en partijen zijn met goede initiatieven en optimalisatie modellen bezig, zoals digitale informatie managementsystemen, digitale zorg, en duurzame financieringsmodellen. Met als kerndoelstelling: kostenverlaging en daarmee de gezondheidspositie te verbeteren en te optimaliseren. 

ouderen

Vanuit Daily Nutrition ondersteunen wij deze initiatieven volledig. En toch missen wij iets, iets wat blijkbaar moeilijk ‘detecteerbaar’ is, want je kan het niet goed uitdrukken in modellen, het is moeilijk meetbaar, het is (te) gevarieerd, en voelt vaak als onvoldoende tastbaar. 

Wat dit is?  

Voeding

Wij eten en drinken elke dag! We kunnen zelfs niet zonder. Waarom?

Het is de brandstof van ons lichaam. Het fundament!

De kern van het begin van het aanpakken van de gezondheidszorgproblematiek bij ouderen ligt niet alleen in het digitaliseren van de zorg, het optimaliseren van managementsystemen, etc. Voor ons ligt die kern echt in VOEDING als startpunt. Want dit is een zeer bepalende factor in de gezondheidsstatus bij ouderen (bij iedereen eigenlijk).

En kleine, nutritionele,  aanpassingen in het dagelijkse voedingspatroon bij ouderen maakt al een heel GROOT verschil!

food quote

“Goed eten is de basis van het echte geluk!”

Vanuit Daily Nutrition richten wij ons hier tot ouderen. Voeding is het meest elementaire element voor de gezondheid van ouderen, zowel thuiswonend als in de zorginstellingen. Voeding gecombineerd met voldoende aerobe en weerstandsoefingen, zorgt ervoor dat ouderen zich meer omringen met sociale activiteiten, ze behouden en/of groeien in hun zelfredzaamheid, vitaliteit en daarmee een hogere kwaliteit van leven ervaren!

En toch is voeding vaak het eerste “slachtoffer” bij de optimalisatie initiatieven of het laatste sluitstuk in de begroting. Terwijl Voeding het eerste hoofdstuk behoort te zijn.

In Nederland zijn 4 op de 10 ouderen ondervoed, aldus Stuurgroep Ondervoeding. Met de wetenschap dat het aantal ouderen in Nederland de komende 10-20 jaar met bijna een miljoen gaat toenemen, dan groeit potentieel ook het aantal ouderen dat ondervoed is.

De impact die dat heeft op onder andere de zorgkosten spreken voor zich. Dit moet anders en kan ook echt anders.

We zullen nog veel meer preventief moeten gaan opereren met de kaart van Voeding in onze handen. Nu gaan we nog van ziekte naar gezondheid, we zullen dit met elkaar moeten omdraaien. Preventief zorg dragen voor een goede gezondheid. En voeding echt centraal gaan stellen in onze budgetten. Het start echt met voeding!

Deze benodigde verandering vraagt veel van onze huidige zorgverleners maar ook van ons als individu alsmede als kinderen van onze ouders. Wij pleiten dan ook voor het vrijmaken van voldoende voedingsbudget bij zorginstellingen (woonzorg/thuiszorg). Wij ondersteunen u graag bij de strategische implementatie van het hoofdstuk Voeding in uw beleidsplannen.

p

Voeding als beleid

p

Strategische implementatie

p

Kleine aanpassing, groot verschil!

Wij ondersteunen u graag bij de strategische implementatie van het hoofdstuk Voeding in uw beleidsplannen.

 

Vanuit Daily Nutrition zijn wij graag uw gesprekspartner aan tafel.

Benieuwd naar ons advies? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op of bel naar 085 060 62 79 voor een vrijblijvend orientatiegesprek. In dit gesprek leggen wij tevens onze werkwijze aan u uit. Pas daarna besluiten wij samen hoe wij eventueel verder gaan samenwerken. 

advies

Ook benieuwd naar ons advies voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

9 + 6 =

Waarom Daily Nutrition?

“Het assortiment van Daily Nutrition is een ideale aanvulling op voedingsgebied voor cliënten die een dieet willen volgen en voor cliënten die ondervoed zijn.
De producten zijn rijk in eiwit (belangrijk in de ondersteuning van spiermassa) en aangevuld met andere belangrijke voedingsstoffen zoals bijv. vezels. En ze smaken ook zeer lekker!”

Miranda Kienhuis

Directeur Diëtistengroep Nederland

“Door het gebruik van de producten van Daily Nutrition is het voor ouderen en senioren makkelijker om dagelijks aan hun eiwit en vezel behoefte te voldoen. De producten bevatten eiwitten van goede kwaliteit die nodig zijn voor het behoud of opbouw van spieren en een goede conditie. Prettig dat er veel aandacht is voor een goede smaak. Ik raad de producten zeker aan!”

Eline Spiering

Diëtist Kalorama

Daily Nutrition heeft mooie en hele lekkere eiwitrijke tussendoortjes ontwikkeld. Naast de eiwit verrijkte drinkvoedingen die al op de markt zijn is dit een echt een zeer goede en waardevolle aanvulling. De producten zijn echt goed van smaak en ze bieden die extra eiwit die soms nodig is als dit niet in de hoofdmaaltijden voldoende aanwezig is.

Danielle Westerman

Diëtist & Coach

Wij bouwen aan de toekomst van vitaal ouder worden!

085 060 62 79

info@daily-nutrition.nl

U kunt ons ook via Whatsapp bereiken