Daily Nutrition

✓ Gratis verzending vanaf €10,00

✓ Erkend door diëtisten & trainers

Daily Nutrition I Gezond & Sterk Lichaam
winkel waardering5.00 / 5
productwaardering5.00 / 5
21 beoordelingen

PARTNER VAN

Health valley partners

Beweging

Bewegen is belangrijk en bevordelijk voor lichaam en geest. 

Waarom bewegen goed is

De voordelen van bewegen zijn bijna talloos te noemen. Genoeg beweging zorgt voor een gezonder gewicht, het verbetert de motoriek, het traint en ontwikkelt je hersenen. Het versterkt je mentale en vitale weerstaand en het draagt bij aan sociale vaardigheden en interactie met anderen. Dus naast fysieke voordelen zorgt bewegen ook voor veel mentale voordelen. 

Bewegen

Van jong volwassene naar 65+ en ouder

Naast bovenstaande voordelen die beweging met zich mee brengt, verminder je de kans op op bijv. dementie, hart- en vaatziekten, etc. Veel bewegen betekent voor jou ook:

  • Een beter geheugen (betere concentratie)
  • Goede en stabiele bloeddruk
  • Gezonder gewicht
  • Verlaagde kans op depressie
  • Betere nachtrust
  • Fysieke sterker lichaam, dus mobieler (minder kans op vallen)
  • Beter weerstand, dus vitaler

Eiwit

Zonder goede en gezonde voeding haal je niet het maximale uit je bewegingsinspanning. Zorg ervoor dat je goed en gezond eet en drinkt met de nadruk op eiwit. En zorg er voor dat je elke dag voldoende Vitaminen en Mineralen binnen krijgt. 

Eiwit is een essentiele voedingsstof waar je lichaam niet zonder kan en heel hard nodig heeft om je spieren en organen goed, sterk en gezond te houden. 

Afhankelijk van je gewicht en doelstelling (sporter, op gewicht blijven, afvallen, etc) kan je uitrekenen hoeveel eiwit je tot je moet nemen. Vul onze eiwitcalculator in en kom er achter hoeveel eiwit jij moet innemen. 

Ons assortiment kan je hierin zeer goed ondersteunen. Onze producten zijn zeer geschikt en eenvoudig om standaard onderdeel te zijn van je wekelijks voedingspatroon. En naast de vele eiwitten die ze borgen zitten ze ook nog vaak vol met vezels. Onze producten zijn verder laag in koolhydraten en bevatten zeer weinig suiker. Bekijk hieronder ons assortiment 

Samengevat

30 minuten bewegen

Daily Nutrition adviseert iedereen, jong tot oud, om minimaal 30 minuten per dag te bewegen. Dit kan zijn middels sporten, wandelen, fietsen of in activiteiten in en rondom het huis.

Sportende ouderen

Niet alleen geeft bewegen je een goed gevoel. Het zorgt ook voor een betere conditie. Lichamelijke inspanning is goed voor het hart, de bloedvaten, de longen en verkleint de kans op (chronische) ziekten. 

getrainde hersenen

Daarnaast is beweging ook goed voor de hersenen, je stimuleert en onderhoud daarmee je concentratievermogen en je verwerkt informatie beter en sneller. 

Beweging zorgt dus niet alleen voor een goede conditie maar ook voor meer  sociale activiteit. Onder meer deze gezamenlijke activiteiten zorgen ervoor dat de ouder langer zelfredzaam en zelfstandig is om zo samen maximaal van het leven te genieten.

Waarom Daily Nutrition?

“Het assortiment van Daily Nutrition is een ideale aanvulling op voedingsgebied voor cliënten die een dieet willen volgen en voor cliënten die ondervoed zijn.
De producten zijn rijk in eiwit (belangrijk in de ondersteuning van spiermassa) en aangevuld met andere belangrijke voedingsstoffen zoals bijv. vezels. En ze smaken ook zeer lekker!”

Miranda Kienhuis

Directeur Diëtistengroep Nederland

“Door het gebruik van de producten van Daily Nutrition is het voor ouderen en senioren makkelijker om dagelijks aan hun eiwit en vezel behoefte te voldoen. De producten bevatten eiwitten van goede kwaliteit die nodig zijn voor het behoud of opbouw van spieren en een goede conditie. Prettig dat er veel aandacht is voor een goede smaak. Ik raad de producten zeker aan!”

Eline Spiering

Diëtist Kalorama

Daily Nutrition heeft mooie en hele lekkere eiwitrijke tussendoortjes ontwikkeld. Naast de eiwit verrijkte drinkvoedingen die al op de markt zijn is dit een echt een zeer goede en waardevolle aanvulling. De producten zijn echt goed van smaak en ze bieden die extra eiwit die soms nodig is als dit niet in de hoofdmaaltijden voldoende aanwezig is.

Danielle Westerman

Diëtist & Coach

Wat gun jij jouw lichaam?

Kies voor 1 van onderstaande pakketten ter extra ondersteuning voor je lichaam of bezoek onze webshop en kies je eigen selectie aan producten.

Startpakket

Een hele mooie mix aan eiwitrijke producten om mee te beginnen.

 

eiwitrijke pasta gerechten

Vitaliteitspakket

Bouw mee aan je Vitaliteitspensioen met met dit pakket aan eiwit en vitaminen & mineralen.

 

Multivitaminen

Ondervoeding

Voorkom en/of bestrijdt Ondervoeding met dit krachtige pakket aan eiwitten voor gewichtsbehoud en mobiliteit.

 

Wij bouwen aan de toekomst van vitaal ouder worden!

085 060 62 79

info@daily-nutrition.nl

U kunt ons ook via Whatsapp bereiken