Waarom bewegen goed is

Daily Nutrition

De voordelen van bewegen zijn bijna talloos te noemen. Genoeg beweging zorgt voor een gezonder gewicht, het verbetert de motoriek, het traint en ontwikkelt je hersenen.

Het versterkt je mentale en vitale weerstaand en het draagt bij aan sociale vaardigheden en interactie met anderen. Dus naast fysieke voordelen zorgt bewegen ook voor veel mentale voordelen.

vrouwen aan het bewegen

Van jong volwassene naar 65+ en ouder

Naast bovenstaande voordelen die beweging met zich mee brengt, verminder je de kans op op bijv. dementie, hart- en vaatziekten, etc. Veel bewegen betekent voor jou ook:

Een beter geheugen (betere concentratie)
Goede en stabiele bloeddruk
Gezonder gewicht
Verlaagde kans op depressie
Betere nachtrust
Fysieke sterker lichaam, dus mobieler (minder kans op vallen)
Beter weerstand, dus vitaler

Eiwit

Zonder goede en gezonde voeding haal je niet het maximale uit je bewegingsinspanning. Zorg ervoor dat je goed en gezond eet en drinkt met de nadruk op eiwit. En zorg er voor dat je elke dag voldoende Vitaminen en Mineralen binnen krijgt.

Eiwit is een essentiele voedingsstof waar je lichaam niet zonder kan en heel hard nodig heeft om je spieren en organen goed, sterk en gezond te houden.

Afhankelijk van je gewicht en doelstelling (sporter, op gewicht blijven, afvallen, etc) kan je uitrekenen hoeveel eiwit je tot je moet nemen. Vul onze eiwitcalculator in en kom er achter hoeveel eiwit jij moet innemen.

Ons assortiment kan je hierin zeer goed ondersteunen. Onze producten zijn zeer geschikt en eenvoudig om standaard onderdeel te zijn van je wekelijks voedingspatroon. En naast de vele eiwitten die ze borgen zitten ze ook nog vaak vol met vezels. Onze producten zijn verder laag in koolhydraten en bevatten zeer weinig suiker. Bekijk hieronder ons assortiment

Samengevat

Schermafbeelding-2020-12-21-om-13.14.20

Daily Nutrition adviseert iedereen, jong tot oud, om minimaal 30 minuten per dag te bewegen. Dit kan zijn middels sporten, wandelen, fietsen of in activiteiten in en rondom het huis.

8604558-3x2-940x627-1

Niet alleen geeft bewegen je een goed gevoel. Het zorgt ook voor een betere conditie. Lichamelijke inspanning is goed voor het hart, de bloedvaten, de longen en verkleint de kans op (chronische) ziekten.

seniors-playing-chess-benefits

Daarnaast is beweging ook goed voor de hersenen, je stimuleert en onderhoud daarmee je concentratievermogen en je verwerkt informatie beter en sneller.

726e9441bc5760bfd1dfdb2462454dfd

Beweging zorgt dus niet alleen voor een goede conditie maar ook voor meer sociale activiteit. Onder meer deze gezamenlijke activiteiten zorgen ervoor dat de ouder langer zelfredzaam en zelfstandig is om zo samen maximaal van het leven te genieten.

Waarom Daily Nutrition?

“Het assortiment van Daily Nutrition is een ideale aanvulling op voedingsgebied voor cliënten die een dieet willen volgen ter ondersteuning van een gezonde levensstijl en voor cliënten die ondervoed zijn. De producten zijn rijk in eiwit (belangrijk in de ondersteuning van spiermassa) en aangevuld met andere belangrijke voedingsstoffen zoals bijv. vezels. En ze smaken ook zeer lekker!”

dietistengroep Nederland

Miranda Kienhuis
Directeur Diëtistengroep Nederland

“Ik ben als Personal Trainer, Coach en Rebalancer gericht op fysieke en mentale gezondheid. Bewegen, bewustzijn, adem, sport en voeding zijn onze pijlers. Betreffende eiwitrijke voeding werk ik exclusief samen met Daily Nutrition omdat het assortiment perfect aansluit op een gezond en goed voedingsplan. Niet alleen tijdens de voorbereiding en het herstel van een training of inspanning, maar ook juist tijdens het dagelijkse eten. Cliënten ervaren echt het verschil!“

Aldo Heinen
Coach | Personal Trainer | Rebalancer

 

Daily Nutrition heeft mooie en hele lekkere eiwitrijke tussendoortjes ontwikkeld. Naast de eiwit verrijkte drinkvoedingen die al op de markt zijn is dit een echt een zeer goede en waardevolle aanvulling. De producten zijn echt goed van smaak en ze bieden die extra eiwit die soms nodig is als dit niet in de hoofdmaaltijden voldoende aanwezig is.

Home-over-mij-768x1149-1

Danielle Westerman
Diëtist & Coach

Wat gun jij jouw lichaam?

Kies voor 1 van onderstaande pakketten ter extra ondersteuning voor je lichaam of bezoek onze webshop en kies je eigen selectie aan producten.

Startpakket

Een hele mooie mix aan eiwitrijke
producten om mee te beginnen.

Vitaliteitspakket

Bouw mee aan je Vitaliteitspensioen met met
dit pakket aan eiwit en vitaminen & mineralen

Ondervoeding

Voorkom en/of bestrijdt Ondervoeding met dit krachtige
pakket aan eiwitten voor gewichtsbehoud en mobiliteit.